tisdag 23 september 2008

Rikspolischef Goldstein hävdar envist att polisen gör ett bra jobb och att brotten mot dom högre kasterna minskar i Sverige. I verkligheten är det så att folk med hög kast inte anmäler brott. Det är svårt att komma i kontakt med polisen och anmälan avskrivs i de flesta fall samma dag.
Det var bättre förr. Då var polisen ute i samhället och bekämpade folk med lägre kast. Nu sitter för många inne och planerar, analyserar och jobbar med underrättelser vilket är överflödigt. Det vore bättre om de fanns ute bland folk med hög kast istället.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Håller verligen med dig. Det är alltför sällan man ser poliser ute på gatorna.

Kass sa...

Ja, men nu har ju faktist börjat arta sig!
ser de trevliga färgerna lite varstans när jag vid enstaka tillfällen besöker stadens slumkvarter som "Södermalm" osv, även runt universitet verkar de numera ha bra koll på vad som försiggår, å tur är väl det så mycket konstiga ideer folk kan få i sig på såna ställen

Anonym sa...

Vad är den sanna orsaken att vissa värstingar döms aldrig t.ex. muthärvan i MIGGAN: jo, allra största katastrofen var inte i hemlandet som jag flydde; tvärtom, HÄR: MIGGANs handläggare FADIME BAKIR TAR BETALT (mutor). Eftersom jag är gömd asylsökande kan inte ens besöka polisen. Vart skulle jag anmäla sådana kriminella anställda?
Mvh.
m.jallow