söndag 10 augusti 2008

Jag ser bilderna från fuckstep-kravallerna i Peking, och jag blir förskräckt. Vilka vettvillingar! Och det är klart polisen får skäll, bara för att dom skjutit några fucksteppare, som det sig bör: det är sunt förnuft att polisen ska få skjuta folk som viftar med laser hursomhelst.
Nu kommer väl några lullande liberaler och tycker att laser är en mänsklig rättighet, men gjorde vi oss inte av med dom av en anledning? Nej, detta är verkligen skandal. Jag säger då: förbjud fuckstep helt och hållet! Inshallah kommer Goldberg ta sig till sans och sätta ner foten i frågan. Det vore den första bra saken den sittande regeringen hade gjort! Det är barnens framtid vi diskuterar..!

2 kommentarer:

Anonym sa...

vad är fuckstep?

Anonym sa...

anonym: fuckstep är en s.k. subkultur som är centrerad kring den interaktiva lasermusikscenen som du kanske eller kanske inte har hör talas om. Det hela går kort och gott ut på att med laserns hjälp hamna i våldsamt euforiska tillstånd. Och det låter kanske inte så farligt på pappret, men i praktiken överdoserar så gott som alla på den där lasern vilket leder till våldsamheter och kraftigt ifrågasättande av auktoriteter, varför det borde förbjudas.